Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

 

1. Beheer website

De website www.fysio.fit wordt beheerd door FysioFit handelsnaam van FYSIOFIT BV. 

 

FysioFit, gevestigd aan de Lutlommel 103A, 3920 Lommel is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals aangegeven in deze Privacy Verklaring.

 

 

2. Verwerken van persoonsgegevens

Wij kunnen persoonlijke informatie verzamelen wanneer u:

  1. onze website bezoekt;
  2. gebruik maakt van onze diensten;
  3. deze informatie zelf aan ons verstrekt, dan wel door deze direct bij ons aan te leveren dan wel door overige vormen van digitale of persoonlijke communicatie.

 

De persoonsgegevens die wij mogelijk verzamelen bevat, maar is niet beperkt tot:

  • Gegevens die u opgeeft via onze website. Het gaat hierbij om:
  1. de persoonsgegevens die u opgeeft via het contactformulier
  2. een informatieaanvraag
  3. het maken van een afspraak
    het inschrijven voor een les lidmaatschap of evenement
    het aanvragen van lidmaatschapsadvies
  4. het inschrijven voor een nieuwsbrief
  • Informatie door u aangeleverd wanneer u deelneemt aan een enquête of andere vormen van bevraging en evaluatie.
  • Informatie die eventueel door ons kan worden verzameld doordat u zich aanmeldt bij derde partijen, zoals Facebook of Twitter.
  • Computergegevens of -bestanden, vaak ‘cookies’ genoemd, die verstuurd kunnen worden via uw webbrowser en opgeslagen kunnen worden op het door u gebruikte apparaat, waardoor onze server u kan ‘herkennen’ via het navigeren op onze website.
  • Computergegevensbestanden, vaak ‘webbakens’ genoemd, die verzameld kunnen worden via e-mails of koppelingen op sites van derde partijen, waarmee onze server de populariteit van deze koppelingen of informatie uit genoemde koppelingen van derden kan beoordelen.
  • Uw IP-adres om het verkeer op onze website te analyseren en ons te helpen u een zo effectief en gebruiksvriendelijk mogelijke website ervaring te bieden.
  • Het aanbieden van voor u relevante informatie betreffende onze diensten of diensten van gerelateerde derden. Hieronder vallen ook advertenties die overeenkomstig zijn met uw interesses en voorkeuren.

 

 

3. Bewaren van persoonsgegevens

FysioFit bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren in alle gevallen een maximale bewaartermijn die gelijk is aan de termijn dat de bewaring van de gegevens noodzakelijk is. Wij bewaren de gegevens niet langer dan nodig is. Dat is de bewaartermijn.

 

Als u van mening bent dat wij uw persoonlijke informatie onterecht of onjuist verzameld of bewaard hebben, kunt u met ons contact opnemen via info@fysio.fit of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be/

 

 

4. Delen van persoonsgegevens met derden

FysioFit verstrekt uw persoonsgegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is voor het kunnen uitvoeren van onze diensten of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

 

5. Plaatsen van Cookies of vergelijkbare technieken

FysioFit maakt gebruik van noodzakelijke, statistische, marketing en voorkeurscookies om u een zo optimaal mogelijke website ervaring te kunnen bieden.

 

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om het gebruik van de website makkelijker te maken. Volgens de wet mogen wij cookies plaatsen als deze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Deze noodzakelijke cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt. Overige cookies mogen wij alleen plaatsen met uw toestemming.

 

Indien u bij onze cookie banner akkoord gaat met het gebruik van cookies, gebruiken wij deze om:

  1. informatie op onze website te optimaliseren
  2. u informatie en advertenties te tonen die aansluiten bij uw interesses
  3. u de mogelijkheid te bieden informatie te delen via sociale media

 

In de Cookie Verklaring op onze website staat hoe u uw toestemming kunt wijzigen of intrekken. Hierin vindt u ook hoe u alle opgeslagen informatie kunt verwijderen via de instellingen van uw browser.

 

 

6. Inzagerecht

U heeft het recht om inzicht, correctie en verwijdering van uw gegevens aan te vragen.

 

 

7. Contact

Voel u vrij om contact met ons op te nemen en uw opmerkingen of vragen over deze privacyverklaring met ons te delen.

 

FYSIOFIT BV
Lutlommel 103A
3920 Lommel
M: info@fysio.fit
T: 0032(0)11552812
Ondernemingsnummer: BE 0881.993.977

 

 

8. Disclaimer

FysioFit behoudt zich het recht de inhoud van deze Privacy Verklaring op ieder moment te kunnen wijzigen, zonder de bezoeker daarvan op de hoogte te brengen.